JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Zvezda odredila cenu za štopera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 17:26

JOŠ JEDAN ODLAZAK SA "MARAKANE": Zvezda odredila cenu za štopera!

Uprava prelomila...

Dugo se nećkala uprava Crvene zvezde ovog leta i odugovlačila sa prodajom mladog štopera Stefana Lekovića, ali je na kraju prelomljeno i on je dobio dozvolu da ode sa "Marakane".

Prema saznanjima "Informera" Zvezda će pristati da proda defanzivca rođenog 2004. godine ukoliko na adresu prvaka Srbije stigne ponuda od 4.000.000 evra.

Lekoviću je saopšteno da će teško dobiti šansu u prvom timu, jer je konkurenciji u ekipi trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Baraka Bahara trenutno prejaka za njega, te da mnogo iskusniji Dragović, Degenek, Mijailović, Milunović i Spajić imaju prednost u odnosu na njega.

Tako da je mladi štoper pristao da napusti Zvezdu, a sa tim je saglasan i Barak Bahar, koji je saopštio upravi da nema ništa protiv njegove prodaje.

Ostaje da se vidi ko će za Lekvoića ponuditi željenu sumu od 4.000.000 evra, a kako su za njega intereosvanje iskazali brojni velikani širom Evrope, među kojima je i Borusija Dortmund, trebalo bi očekivati da mladog štopera uskoro gledamo u nekoj od najboljih liga na svetu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.