Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2023, 13:28

JOŠ JEDAN KOŠARKAŠ OSTAJE U CRVENOJ ZVEZDI: Novi ugovor za kapitena, na redu je 13. sezona!

Odigrao je najviše večitih derbija. Kapiten Crvene zvezde i rekorder kluba po broju odigranih utakmica i osvojenih trofeja Branko Lazić, produžio je ugovor sa klubom na još jednu sezonu. Čovek i košarkaš koji je sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde u poslednjih 12 godina, tako će ostati u crveno belom dresu sa ... Read more
The post JOŠ JEDAN KOŠARKAŠ OSTAJE U CRVENOJ ZVEZDI: Novi ugovor za kapitena, na redu je 13. sezona! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekorder Branko Lazić još godinu dana u dresu Crvene zvezde

Izvor: Danas, 28.Jul.2023

Jesu mu 34 godine. Sve teže podnosi napore koje zahteva igranje više od 70 utakmica u sezoni, ali kapiten Crvene zvezde neće promeniti kurs barem još godinu dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.