JOŠ ČETIRI GODINE NA MARAKANI Ljubimac “delija” danas POTPISUJE NOVI UGOVOR!

Izvor: Press, 12.Dec.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ ČETIRI GODINE NA MARAKANI Ljubimac “delija” danas POTPISUJE NOVI UGOVOR!

Fudbaleri Crvene zvezde časno su se borili u Ligi šampiona i zagorčali život favorizovanim protivnicima u “grupi smrti”, pre svega Napoliju i Liverpulu.
Foto:Blic
Upravo će pobeda protiv Liverpula u Beogradu ostati zlatnim slovima upisana u istoriji crveno-belih, ali i srpskog fudbala u celini, jer je to bio prvi (i za sada jedini) trijumf nekog našeg kluba u elitnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << fudbalskom takmičenju. Heroj te velike pobede bio je Milan Pavkov, strelac oba gola na “Marakani” protiv moćne ekipe Jirgena Klopa.
Foto: FK Crvena zvezda / Promo
PAVKOOOV! Prvi gol Liverpulu je dao glavom, a onda je postigao golčinu nogom
Kao nagrada za sjajne partije Pavkov će danas potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom! Aktuelni ugovor ubojitog napadača ističe 30. juna 2019. godine.

Transfer Milana Pavkova u Zvezdu je iznosio 300.000 evra, a pobeda nad Englezima je na “Marakanu” donela 2,7 miliona evra!

“Za koga smo to dali 300.000 evra?”, bile su prve reakcije navijača Crvene zvezde nakon što je Milan Pavkov u januaru 2017. potpisao ugovor na dve i po godine. Napadač koji nije prošao nijednu reprezentativnu selekciju i koji do 20. godine nije igrao pravi fudbal u samo sedam minuta je od “bačenog novca” postao “heroj Marakane” i čovek koji je velikom Liverpulu dao dva gola.
Foto: FK Crvena zvezda, FK PSŽ / RAS Srbija
Dobre partije nisu promakle evropskim klubovima, pa je Pavkov, kako je objavio ugledni torinski list "Tutosport", jedna od meta italijanskog giganta Milana u zimskom prelaznom roku.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajna vest za Zvezdu: Produžio Pavkov!

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018

Prvi posao Crvene zvezde nakon završene epizode u Evropi - novi ugovor napadaču koji je doneo pobedu protiv Liverpula...Milan Pavkov "ne mrda" sa stadiona "Rajko Mitić"...Odličnom centarforu, koji je ove jeseni eksplodirao i posebno oduševio u mečevima protiv Salcburga i Liverpula, Crvena zvezda...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.