JEDNOGODIŠNJA POZAJMICA: Rakonjac stigao u TSC

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 11:21

JEDNOGODIŠNJA POZAJMICA: Rakonjac stigao u TSC

Prošlu polusezonu proveo je u Crvenoj zvezdi.

Crnogorski fudbaler Marko Rakonjac naredne sezone će igrati za TSC kao pozajmljen igrač moskovske Lokomotive, objavio je klub iz Bačke Topole danas na zvaničnom sajtu. Rakonjac (23) će tako igrati i za četvrti klub u Srbiji, pošto je pre dolaska u TSC bio član Čukaričkog, IMT-a i Crvene zvezde.

 - Mladi, perspektivni crnogorski centarfor koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ranije nosio dres Crvene zvezde i Čukaričkog stiže na pozajmicu iz ruske Lokomotive. Marko, dobrodošao u TSC porodicu - stoji u objavi kluba sa severa Srbije.

Rakonjac je drugi deo prošle sezone proveo u Crvenoj zvezdi kao pozajmljeni igrač Lokomotive i na 11 utakmica za šampiona Srbije postigao je četiri pogotka. U TSC-u se nadaju da će Rakonjac biti dobra zamena za Petra Ratkova koji je nedavno prodat Salcburgu za 4,5 miliona evra.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.