”JE LI TO TORNADO ILI JE ZVEZDA”: Oglasio se i Darko Pančev!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 11:54

”JE LI TO TORNADO ILI JE ZVEZDA”: Oglasio se i Darko Pančev!

Legenda crveno-belih pohvalio i upravu...

Crvena zvezda je deklasirala Fjorentinu u generalnoj probi za novu sezonu. Pred skoro 40.000 zvezdaša na "Marakani" italijanski klub je savladan rezultatom 5:0, a odlično izdanje srpskog šampiona oduševilo je i legende kluba. Darko Pančev je u razgovoru za Sportal imao posebno viđenje.

- Ne znam je l od 20 časova do 20.30, u tih pola sata, kroz Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošao tornado, onaj što već nekoliko dana hara Balkanom, ili je ono bila Zvezda, to me interesuje - izjavio je Pančev za Sportal.

Euforija je velika, ne samo zbog ove pobede Crvene zvezde, već i zbog prethodnih trijumfa u pripremnom periodu - nad Zenitom (2:1), Nefčijem (4:0), Fenerbahčeom (3:1) i TSC-om (3:0). Tako mnogi ovu generaciju Zvezde porede aa onom čuvenom iz ’91.

- Eto, opet su poređenja s nama. To je s jedne strane dobro, jer znači da tim vredi, ali ne treba nikog ni sa kim porediti, ovi momci su pokazali da su odlični na svoj način, u skaladu s ovim vremenom. Zvezda već godinama pokazuje da je u rangu najvećih. Mi jesmo ispisali istoriju 1991, sali to je davno prošlo vreme, sada da pustimo ove momke da uživaju u slavi i bežele dobre rezultate - jasan je Pančev.

Kreće nova sezona, a u njoj - Zvezda u Ligi šampiona.

- Gledao sam utakmicu protiv Fjorentine, to baš deluje dobro. Za sve ovo vreme koliko Zvezda dominira i osvaja titule, uvek napreduje - sve je bolja. Velika je stvar što je ZVezda direktni učesnik Lige šampiona, ne samo za klub i srpski fudbal, već i za fudbal u regionu, pa i za nas u Makedoniji. I ovde ima zvezdaša kao što znate - istakao je bivši makedonski fudbaler, koji je na kraju pohvalio i upravu kluba.

- Terza radi odličan posao, njegovi saradnici isto, to se vidi, to se odražava i na teren, pa i na rezultate. Uživaćemo u novoj sezoni - podvukao je na kraju Darko Pančev u razgovoru za Sportal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pančev: Je li ono tornado sinoć prošao kroz Beograd ili je to bila Zvezda?

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2023

Bivši fudbaler Crvene zvezde Darko Pančev izjavio je za Sportal nakon utakmice "crveno-bijelih" i Fiorentine da ne zna da li je tornado sinoć prošao kroz Beograd ili je to bila igra Crvene zvezde.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.