Izostalo masovno okupljanje Delija na treningu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izostalo masovno okupljanje Delija na treningu

Ništa od pesme na treningu Crvene zvezde. Okupilo se svega stotinak navijača, vođe nisu bile prisutne da daju komandu i okupljeni su u miru otpratili rad igrača na pomoćnom terenu Marakane.
Redarska služba bila je spremna, očekivalo se da će Delije organizovati masovan dolazak na trening, kako bi ljubimcima poželeli sreću na večitom derbiju i još jednom ukazali da im neće pružiti podršku, jer ne žele da budu na stadionu na Veliku subotu.

Tačno u 10,30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << časova igrači i članovi stručnog štaba izašli su na teren. Za njima predsednik Vladan Lukić, generalni sekretar Andrija Kleut, član Upravnog odbora Igor Butulija...
Luka, Robi je najbolji trener. I kao igrač bio je među najboljima – obratio se Lukiću jedan od navijača u petom minutu treninga.
Kao u pozorištu naređali su se gledaoci kraj pomoćnog terena podno severne tribine, povremeno su aplauzima nagradili igrače za dobre šuteve i golmane za intervencije. U 11 časova većina startera protiv Slobode Point Sevojna završila je relaksirajući trening. U 11,08 svi su napustili teren.
Uskoro se pojavio i jedan od vođa navijača Crvene zvezde, u kratkom razgovoru sa novinarima naglasio je da Delije nisu ni organizovale dolazak na trening.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.