Izjava dana, Muta Nikolić: Gubićemo sa po 20 razlike

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izjava dana, Muta Nikolić: Gubićemo sa po 20 razlike

Crvena zvezda je u Pioniru razbila Radnički sa 37 poena razlike. Posle derbi meča trećeg kola ABA lige trener gostujućeg tima je čestitao crveno-belima na zasluženoj pobedi, ali je i zatražio pomoć od države.
(FOTO: D. Žarković)
Već viđeno, koliko smo to samo puta čuli od čelnih ljudi večitih rivala. Tek dan kasnije trener Radničkog Miroslav Nikolić se nešto podrobnije bavio analizom poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i nagovestio da će ih biti još, i to sličnih ovome u Beogradu:
Ovo je mlada ekipa kojoj ovo sigurno nije jedini poraz od 20 razlike ove sezone – rekao je Nikolić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženkins: Sa Delijama do pobede

Izvor: NaDlanu.com, 14.Okt.2013, 09:22

Generalna proba za evroligaški okršaj sa Lokomotivom Kuban je uspela, crveno-beli su bukvalno deklasirali rivala iz Kragujevca, isprativši ga u Šumadiju sa bezmalo 40 koševa razlike..."Ispoštovali smo zamisli trenera, igrali prema planu i veoma sam zadovoljan partijom tima protiv Radničkog. Kontrolisali...

Nastavak na NaDlanu.com...

EK: Počinje borba za EL, 21 Srbin

Izvor: B92, 14.Okt.2013

U utorak i sredu igraju se mečevi prvog kola Evrokupa, jedini srpski predstavnik je Radnički...Iz ABA lige još učestvuju Igokea, Cibona, Cedevita, Olimpija Budućnost i MZT Skoplje. Takmičenje počinje 48 kluba, a iz osam grupa u prvoj fazi u drugu fazu proći će po tri najbolja tima...Tu će im...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.