Iz Zvezde žestoko uzvratili Koromanu, zaboravio gde prima platu?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 11:47

Iz Zvezde žestoko uzvratili Koromanu, zaboravio gde prima platu?

Jučerašnje poruke nekadašnjeg reprezentativca izazvale nevericu na ''Marakani''.

Podsetimo, Ognjen Koroman kritikovao je određena dešavanja u srpskom fudbalu, a pritom je potkačio i Crvenu zvezdu, čiji je član bio tokom igračke karijere.

Koroman se sada bavi trenerskim poslom, aktuelni je trener Smedereva, a kada je u pitanju njegova kritika na račun Zvezde, ne dopada mu se klupska politika u vezi sa tretmanom mladih i talentovanih igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Osećam se poraženo što lične interese pojedini predsednici lome preko klubova, njih nije briga za porodice fudbalera, da li su plate legle i od čega će da žive ta naša deca.







Zvezda plati osam fudbalera iz inostranstva i da im godišnju platu svakom preko 500.000 evra u proseku, a posle dovedu svoja dva igrača iz Grafičara (Gavrić i Nikolić) iz Prve lige i najbolji igrači u ekipi budu naša deca. Pa čekaj, ko je lud ovde?





Da ćutim? Zašto? Pa ja sam odrastao na 'Marakani' i svoje detinjstvo ostavio tu. Kome da ćutim, a još manje da se plašim nekoga'', poručio je, između ostalog, Ognjen Koroman.





Danas mu je stigao oštar odgovor iz Crvene zvezde, od strane direktora Zvezdine Omladinske škole Dragana Mladenovića. On je otkrio da je Koroman još uvek na Zvezdinom platnom spisku i da ta plata ''nije mala''. Zbog toga ga je i šokirao ovakav Koromanov nastup.





''Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Priča o tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva", poručio je Mladenović u izjavi dostavljenoj medijima, i dodao:





"Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač.







Da su upravo oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu.







A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih 'ludaka' ta plata nije mala.







Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci", zaključio je Mladenović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koroman pokrenuo lavinu, reakcija i iz Partizana! Vuletić progovorio o platama u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020

U srpskom fudbalu nije mnogo potrebno da počnu prepucavanja, pogotovo na relaciji Zvezda - Partizan...Ognjen Koroman je svojim prilično oštrim komentarima na društvenim mrežama uzburkao fudbalsku javnost u Srbiji...Njemu je danas najpre stigao odgovor iz Crvene zvezde koju je Koroman usput ''potkačio'',...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.