Iz Zvezde u Češku

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Zvezde u Češku

Posle dve godine u Crvenoj zvezdi tokom kojih je odigrao samo 15 minuta u crveno-belom dresu, a veći deo vremena proveo na pozajmicama u Napretku, Spartaku i OFK Beogradu Vladimir Jovović je morao da potraži novu sredinu.

Samo dan nakon što je raskinuo saradnju sa srpskim vicešampionom reprezentativac je pronašao novi angažman. Mladi vezista je novi član češkog Jabloneca sa kojim je potpisao ugovor na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << godinu dana s mogućnošću da saradnja bude nastavljena na još 12 meseci.

22-godišnji fudbaler je već upisao osam nastupa za A selekciju Crne Gore, ali još uvek nije uspeo da se upiše u strelce za razliku od mlade selekcije za koju je dao dva gola na 10 odigranih mečeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.