Iz Kačanika čestitali ubistvo Ivkovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Kačanika čestitali ubistvo Ivkovića

Navijačka grupa Fikšat Kačanik okačila je skandalozan transparent s natpisom da podržava ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu.

Besmislen i sramotan transparent "Dobar posao Aslan, počivaj u paklu M.I." ova grupa okačila je iznad albanske zastave na stadionu lokalnog kluba i objavila na svom sajtu čestitajući ubici iz redova navijača Galatasaraja.

Nakon tragičnog incidenta u petak u Istanbulu, brojne navijačke grupe širom Balkana odale >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su počast stradalom srpskom mladiću i osudile njegovo ubistvo, ali se Fikšat Kačanik očigledno pridružio onima, uglavnom albanskim i turskim, koje promovišu bezumlje i mržnju.

Kačanik je gradić u južnom delu AP Kosovo i Metohija sa oko 5.000 stanovnika i svi su albanske nacionalnosti pošto su preostali Srbi napustili opštinu 1999. godine po okončanju NATO agresije i dolasku KFOR-a i UNMIK-a.

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja, a sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Navijači Galatasaraja najavljuju novi zločin

Dva dana nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, najvatrenije pristalice Galatasaraja ponovo su šokirali javnost, pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak transparenta na kojima se najavljuju novi zločini.

Na jutjubu se može videti snimak navijača Galatasaraja sa transparentom na kojem piše "Ko je sledeći?" i štiklirano polje pored Delija, a preostale opcije su Grobari, Gejt 7 (Olimpijakos) i CSKA.

Isti ovi navijači na meču protiv Bešiktaša bojkotavali su minut ćutanja i zviždali tokom odavanja počasti nastradalom Ivkoviću.

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja i biće sahranjen danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Navijači Galatasaraja prijete: Ko je sljedeći?

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2014

ISTANBUL - Dva dana nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu najvatrenije pristalice Galatasaraja ponovo su šokirali javnost, pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak transparenta na kojima se najavljuju novi zločini...Na Jutjubu se može videti snimak navijača Galatasaraja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.