Ivković: Zvezda ima veoma dobar tim

Izvor: B92, 28.Sep.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković: Zvezda ima veoma dobar tim

Trener Anadolu Efesa Dušan Ivković rekao je nakon Glorija kupa da Crvena zvezda ima veoma dobru ekipu.

Efes je u poslednjem duelu turnira savladao crveno-bele sa 76:59, što je po Ivkovićevim rečima bio najbolji meč njegovog tima na turniru.

„Protiv Crvene zvezde smo odigrali najbolji meč na turniru. Naša odbrana je bila na nivou koji želimo."

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda ima izuzetno dobru ekipu, ali smo ih spustili na samo 59 poena. Tokom cele utakmice je naša odbrana bila dobra, što je veoma važno. Imali smo kontrolu tokom cele utakmice, a završili smo i sa 24 asistencije što je veoma dobro“, rekao je nekadašnji selektor Srbije.

To je Zvezdi ujedno bila i poslednja provera pred start sezone. Već u petak crveno-beli otvaraju ABA ligu duelom sa Levskim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DUDA IVKOVIĆ: Zvezda ima izuzetno dobru ekipu

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2014

Proslavljeni trener Dušan Duda Ivković imao je prilike da na delu vidi Crvenu zvezdu na Glorija kupu u Istanbulu, a njegov Anadolu Efes je ubedljivo trijumfovao nad beogradskom ekipom. Turci su slavili  76:59, što je po Ivkovićevim rečima bio najbolji meč njegovog tima na turniru. Međutim, smatra...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.