Izvor: B92, 05.Okt.2023, 21:43

Ivanović upozorava: Moramo to da eliminišemo

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović sumirao je utiske na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima nad Asvelom u prvom kolu Evrolige (94:73).

Crnogorski stručnjak je zadovoljan trijumfom, ali od svojih igrača u narednom periodu očekuje još više.

"Ova utakmica je bila izuzetno važna za nas, osećao se i pritisak. Odlično smo otvorili meč, služio nas je šut za tri poena, stekli smo dovicifrenu prednost koju smo čuvali do kraja meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hvala navijačima na velikoj podršci, ali moram da naglasim da očekujem više i bolje u periodu koji sledi", rekao je Ivanović.

Skrenuo je pažnju na ono što nije bilo dobro prema njegovom mišljenju.

"Iskreno pribojavali smo se meča, a taj mali strah je doveo do toga da pristup meču bude vrhunski. Prvo poluvreme je bilo odlično, u nastavku je bilo oscilacija. Ponavljam još jednom, moramo da pojačamo stepen agresivnosti u odbrani, ne smemo da se oslonimo na napad i šut za tri poena", dodao je Ivanović.

Smatra da je to nužno ukoliko tim želi da napravi veliki podvig ove sezone.

"Generalno sam zadovoljan prikazanim. Momci su pokazali veliku energiju, borili su se od prvog do poslednjeg sekunda, pa samim tim i greške kojih je bilo padaju u zaborav. Međutim, spomenute greške moramo da eliminišemo ako želimo da ostvarimo vrhunske ambicije", objasnio je Ivanović.

Ponovo je ponovio da skup dobrih igrača ne znači i dobar tim.

"Imam tim koji je skup dobrih igrača, a sada je cilj da napravimo dobar tim. Utamkmicu igra 12 igrača, tako da trojica moraju da budu pored klupe, tako će biti i u narednim mečevima", zaključio je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Duško Ivanović posle utakmice sa Asvelom: Prvo poluvreme smo odigrali vrhunski, u drugom je bilo oscilacija

Izvor: Danas, 05.Okt.2023

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 1. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Asvel (94:73), da je zadovoljan pobedom, ali da od svojih igrača očekuje još bolje partije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.