Ivanović pred Monako: Ključ uspeha je u strpljenju

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 12:14

Ivanović pred Monako: Ključ uspeha je u strpljenju

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je za medije pred utakmicu trećeg kola Evrolige.

Crveno-beli će u sredu na svom terenu dočekati ekipu Monaka, koja je trenutno bez trijumfa u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi.

"Svaka utakmica Evrolige je bitna, naročito posle poraza u Kanusau. Biće teška utakmica igramo protiv odlične ekipe koja je prema svim prognozama pre početka važila da igra na fajnal-foru. Imaju kvalitet, međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu počeli dobro, zato će biti dodatno opasniji sutra, moramo biti fokusirani na težak meč koji će da se igra 40 minuta", rekao je Ivanović.

Monako je sačuvao veći deo ekipe od prošle godine.

"To je uvek prednost ako igraš sa ekipom koja igra dugo skupa, to je jedna prednost, ali mi na to ne gledamo, mi gledamo kvalitet igrača, koji mogu da reše situaciju jedan na jedan".

Na ovoj utakmici po prvi put bi na terenu mogao da bude Kemba Voker, da li ste se dodatno spremali za njega.

"Ne spremamo se za jednog igrača, spremamo se za celu ekipu Monaka".

Ponovo u Areni, pred navijačima.

"Sigurno, ta pomoć je uvek bila jedan motiv dodatni, igrači su uvek dali više od sebe nadam se da će i sutra biti tako".

Da li su svi igrači spremni

"Neki igrači, imaju malih tegoba".

Koliki je problem za Zvezdu može biti to što je Monako otvorio sezonu sa 0:2.

"Ekipa je koja važi za favorita i posle dva poraza sigurno će igrati skoncetrisano i snažno, to moramo i mi da uradimo".

"Košarka je sport gde 40 minuta mora da se igra. Mislim da moramo biti spremni da igramo sa strljenjem, jer Monako je ekipa koja igra čvrsto u odbrani i kvaliteteno u napadu, i to strpljenje je nadam se ključ uspeha", zaključio je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.