Ivanović: Treba nam još jedna pobeda

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 21:43

Ivanović: Treba nam još jedna pobeda

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović razgovarao je sa novinarima nakon ubedljive pobede svog tima.

Zvezda je na najbolji mogući način počela polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti – ubedljivom pobedom na svom parketu.

Duško Ivanović je posle meča poručio:

"Mislim da je ključ bio u nažoj izvanrednoj energiji i dobroj odbrani. Stekli smo prednost koju smo uspeli da održimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dobijemo ekipu kojoj ovo nije pravo lice. Nama treba još jedna pobeda i znamo da će biti vrlo teško", rekao je Ivanović.

Ivanovića su novinari pitali ima li nešto zbog čega nije zadovoljan, pa je poručio:

"Ima puno toga, ali nećemo o tome. Sve ima svoje dobre i loše strane. Kada se napravi pauza posle nekog intenzivnog perioda, onda postoji mogućnost da se izgubi taj ritam. Sada opet imamo pauzu malo dužu, nadam se da ćemo održati ritam. Pauza je i dobra, jer imamo više vremena da spremimo utakmicu", rekao je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.