Ivanović: Recept ostaje isti

Izvor: B92, 02.Apr.2023, 15:38

Ivanović: Recept ostaje isti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da njegov tim na meču sa Megom želi da nastavi pobedničku seriju.

Crvena zvezda će u ponedeljak ostovati ekipi Mege u 24. kolu regionalne ABA lige, a meč se igra od 18 sati u hali "Ranko Žeravica".

Aktuelni srpski i regionalni šampion želi da nastavi pobedničku seriju, pošto je pre meča sa Megom ostvario tri trijumfa u Evroligi.

"Ponoviću sve ono što sam rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezultatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talenat, koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada. Recept ostaje isti, igrati čvrsto i zaustaviti ih, jer i mi želimo da nastavimo našu seriju", rekao je Ivanović.

Košarkaši Crvene zvezde su odradili trening i spremno dočekuju duel sa Megom.

"Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada, cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici", rekao je košarkaš Ognjen Kuzmić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Želimo da nastavimo seriju pobeda

Izvor: Danas, 02.Apr.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da naredni rival ekipa Mege uz mladost i talenat ima i kvalitet, a da će njegovi igrači pokušati da ih zaustave i nastave pobedničku seriju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.