Ivanović: Posebno bitan trofej

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 16:18

Ivanović: Posebno bitan trofej

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle svajanja titule šampiona da mu mnogo znači što je klub postao prvak jedne košarkaške države kakva je Srbija.

Crvena zveda je do 23. titule došla posle pobede nad FMP-om 82:72 i tako po osmi put zaredom postala šampion.

Zvezdin trener Duško Ivanović nije krio oduševljenje.

"Svi smo veoma zadovoljni što smo prvaci Srbije, za mene znači mnogo da budeš prvak jedne države sa takvom košarkaškom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istorijom. Čestitam igračima koji su morali da daju maksimum jer nismo počeli kako je trebalo, nismo bili koncentrisani, a čestitao bih i FMP-u jer su momci bili odlični. Hvala i navijačima koji su bili tu da nam pomognu kao i uvek. Ovaj trofej je posebno bitan, prvaci smo košarkaške države sa velikom tradicijom i to mi je zaista, zaista bitno", rekao je Ivanović na konferenciji za medije posle meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSLE 36. UZASTOPNE POBEDE NAD FMP-OM: Ivanović pohvalio - "Čestitao bih protivniku, bili su odlični"

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023

Zvezda došla do novog trofeja Superlige Srbije...Trener Crvene zvezde Duško Ivanović bio je veoma zadovoljan posle pobede nad FMP-om u finalu Košarkaške lige Srbije...Crveno-beli su tim iz Železnika savladali 36. uzastopni put, a crnogorski strateg je pohvalio i protivnika...- Svi smo veoma zadovoljni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.