Izvor: RTS, 05.Feb.2023, 22:30

Ivanović: Odigrali smo odličan meč, borba se nastavlja

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović je nakon ubedljive pobede nad Igokeom 104:71 izjavio da su crveno-beli dobro otvorili meč, stekli veliku prednost a potom i odradili posao do kraja.
Strateg crveo-belih je u ubedljivoj pobedi svog tima podsetio da je odbrana u Evroligi dosta čvršća nego u regionalnom takmičenju. 

"Cilj smo ostvarili. Zašto smo izgledali bolje u napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nego protiv Virtusa i Milana? Razlog je vrlo jednostavan, a odgovor je je odbrana. Ekipe u Evroligi su daleko agresivnije i čvršće nego što je to slučaj u ABA ligi", rekao je Ivanović na konferencije za medije.
Odlično smo i fizički i psihički, borba se nastavlja, dodao je trener crveno-belih.
"Odigrali smo loš meč pritiv Virtusa, ostalo je sve bilo na veoma visokom nivou, iako nismo uspeli da stignemo do pobede", zaključio je Zvezdin trener.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.