Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2015, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Šaponjić uoči 149. ‘večitog’ derbija

- Rano je govoriti o bodovnoj prednosti između dva tima, jer je još mnogo utakmica do kraja prvenstva. Ne verujem da će Crvena zvezda zbog toga čekati nas i prepustiti nam inicijativu. Oba tima će ići na to da pobede u derbiju, jer se zna koliko ona znači navijačima oba kluba, a i samim igračima. Mi se vredno spremamo i u glavi su nam samo tri boda. Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, dati maksimum i uz
pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << navijača stići do cilja, a on je pobeda nad Zvezdom na njenom terenu. Ne volim da obećavam golove, već da ih postižem. Potrudiću se da pobegnem odbrani Crvene zvezde, a onda pravac “jug” – rekao je Ivan Šaponjić.
The post Ivan Šaponjić uoči 149. ‘večitog’ derbija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.