Itudis pred Zvezdu: Moramo da pobedimo

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 20:41

Itudis pred Zvezdu: Moramo da pobedimo

Košarkaši Fenerbahče u četvrtak gostuju Crvenoj zvezdi u poslednjem meču ligaškog dela Evrolige.

Crveno-beli pred poslednju rundu imaju skor 16-17, dok je timu iz Istanbula (19-14) otvorena svaka pozcija od 5. do 9. mesta i u Beograd stiže sa imperativom pobede.

"To je utakmica koju moramo da pobedimo. Poslednja je i pripremamo se tako. Igrači su svesni toga i idemo tamo u konačnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << borbu", rekao je Dimitris Itudis, trener Fenerbahčea.

Prvotimač Dajšon Pjer takođe je svestan važnosti duela, koji se od 19 sati igra u Pioniru,

"Očigledno da je to najvažnija utakmica ove sezone. Moramo da zaboravimo ono što se dešavalo u prošlosti i da se fokusiramo samo na ovu. Idemo da dobijemo utakmicu. Moramo da budemo koncentrisani i mislim da su svi spremni za to. Svi žele da pobede", poručio je Pjer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.