Isključeni igrač Rada: Crveni zbog pitanja zašto

Izvor: B92, 19.Nov.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isključeni igrač Rada: Crveni zbog pitanja "zašto"

Fudbaler Rada Srđan Ajković rekao je da je dobio crveni karton protiv Crvene zvezde jer je pitao sudiju zašto je svirao penal.

"Građevinari" su od 18. minuta igrali sa desetoricom protiv Zvezde u subotu, neposredno nakon što je sudija Petar Piter svirao penal za domaćina posle povlačenja Denića i Srđana Babića u kaznenom prostoru Rada.

"Da li je bio penal za Zvezdu, nije moje da pričam, ali ja mogu da kažem ono što je moje. Pitao sam sudiju "zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << penal?", a on mi je pokazao crveni karton. Nemoguće je da se zbog toga isključi igrač. Strašno", rekao je Ajković, a prenose "Večernje novosti".

Zvezda je prethodno dala gol već u četvrtom minutu, a na 3:0 je povisio Boaći. Uprkos isključenju, Rad je u 40. minutu uspeo da smanji prednost na 3:1 golom Lutovca. Na kraju je bilo 6:1.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROCURELO: U zapisniku sve piše – evo šta je fudbaler Rada rekao sudiji, pa dobio crveni karton (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2017, 12:27

Zanimljivo „treće poluvreme“ malog gradskog derbija...Isključenje fudbalera Rada Srđana Ajkovića na meču sa Crvenom zvezdom izazvalo je buru u srpskom fudbalu. Prvi utisak je bio da je fudbaler „građevinara“ prestrogo isključen, a sam Ajković je objasnio šta je rekao sudiji Petru Piperu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Slučaj prigovor" - Ajković rekao istinu, izostavio psovku? (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2017

Dva dana nakon duela Crvene zvezde i Rada otkriveno je šta je sudija Petar Piper uneo u zapisnik, odnosno zašto je isključio Srđana Ajkovića...Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Rad u okviru 17. kola Super lige, ali se posle meča dosta govorilo o isključenju za Srđana Ajkovića...Vezni fudbaler...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.