Isah prešao iz Zvezde u Rozenborg, Jevtić u Đijangsu

Izvor: Politika, 07.Jul.2011, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isah prešao iz Zvezde u Rozenborg, Jevtić u Đijangsu

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su doskorašnji prvotimci Aval Isah i Aleksandar Jevtić napustili crveno-bele.

Isah će od naredne sezone igrati za norveški Rozenborg, a Jevtić za kineski Đijangsu.

„Odlazim iz Zvezde sa osmehom na licu. Želim da se zahvalim svim igračima, ljudima u klubu i navijačima jer, iako sam stranac, u Zvezdi sam se osećao kao domaći igrač. Doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ću na prvu sledeću utakmicu, u zavisnosti od obaveza u Rozenborgu”, poručio je fudbaler iz Gane.

Jevtić je kazao da „Zvezdi želi titulu i da će doći da je proslavi sa drugovima”.

Isah je u Crvenu zvezdu došao u oktobru 2008. godine iz južnoafričkog Ama Zulua, dok je Jevtić na Marakanu stigao u julu 2009, iz OFK Beograda.

Beta

objavljeno: 07.07.2011
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Isah prešao iz Zvezde u Rozenborg, Jevtić u Đijangsu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2011

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je na svom sajtu da su doskorašnji prvotimci Aval Isah i Aleksandar Jevtić napustili crveno-bele.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.