Irtiš korak bliže Zvezdi, Bugari da kažu hvala Fofani što nisu već ispali (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irtiš korak bliže Zvezdi, Bugari da kažu hvala Fofani što nisu već ispali (VIDEO)

U prvom susretu Kazahstanaca o Bugara minimalnih 1:0

Irtiš ide u Bugarsku sa golom prednosti, mada i navijači Dunava moraju da budu zadovoljni ishodom utakmice u Pavlodaru. Jer po svemu što smo videli, predstavnik Kazahstana mogao je da završi sav posao u prvom meču i već zakaže duele sa pobednikom dvomeča Crvene zvezde i Florijane. Ovako, moraće da strepi u Bugarskoj - mršavih 1:0 za Irtiš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Kažemo mršavih jer je moglo da bude mnogo ubedljivije. Posebno s obzirom na to da je Igor Bugajev, već posle četiri minuta igre doveo Irtiš u vođstvo. Previše lako je ispala odbrana gostiju.

Hladan tuš za Bugare već na samom početku, pa je igračima Dunava trebalo vreme da se saberu. I samo sreći mogu da zahvale što ih Irtiš nije natovario dok oni nisu pohvatali konce.

U 25. minutu idealna prilika za Irtiš. Ismael Fofana, bivši Partizanov igrač koji u Irtišu igra kao pozajmljeni fudbaler Čukaričkog, bio je sam pred golmanom Dunava, ali je iskusni Stanislav Antonov iz tog duela izašao kao pobednik. Početkom drugog poluvremena imao je i sreće. Stefan Živković je tukao za malo pored gola.

Malo je nedostajalo da im se sve to vrati, jer kad se Dunav sabrao shvatio je da nije gori od Irtiša i krenuo da napada. U 66. minutu stativa je zaustavila Miroslava Budinova. Nije to bila jedina, ali jeste bila najbolja šansa za Dunav. Moraće Bugari bolje u revanšu ako misle do drugog kola.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.