Imponuje mu interesovanje Zvezde, hoćemo li videti novu saradnju sa Mančester sitijem?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 17:27

Imponuje mu interesovanje Zvezde, hoćemo li videti novu saradnju sa Mančester sitijem?

Šta će se desiti?

Fudbaler koji je član Čukaričkog, ali kao pozajmljen igrač Mančester sitija, Slobodan Tedić, nalazi se i na meti Crvene zvezde.



"Čuo sam prošle nedelje, imali smo neki trening i pojavila se informacija u medijima da je moguć potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu. Naravno da mi imponuje što tako veliki klub želi da me dovede na pozajmicu, ali na meni je da odigram još ove četiri utakmice plus Kup za Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolje što mogu, da spremim glavu za to, pa da vidimo šta ćemo posle toga
", rekao je Tedić za Arenasport TV.

Tedić je otkrio i kada je saznao za interesovanje Mančester sitija.

"Protiv Radnika iz Surdulice smo igrali, na Brdu, tada sam prvi put dobio informaciju da me gledaju. Nisam imao pritisak, bio sam opušten, dao sam i gol, a posle meča sam se video sa tim čovekom. Rekao mi je da treba da dođem za desetak dana", rekao je Tedić.

Inače, Slobodan Tedić ima ugovor sa Mančester sitijem sve do 2024. godine, a ove sezone je na pozajmici u Čukaričkom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tediću imponuje interesovanje Crvene zvezde

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Slobodan Tedić, mladi fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Čukaričkom, rekao je da mu je trenutni fokus usmeren ka završetku sezone u Superligi...Tedić, koji ima samo 20 godina, nalazi se na meti Crvene zvezde i u intervjuu za "TV Arena sport" kaže da mu imponuje to što je šampion Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.