Ima li šta važnije Zvezda novim spotom pozvala navijače na meč sa ekipom Mladosti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 13:46

"Ima li šta važnije" Zvezda novim spotom pozvala navijače na meč sa ekipom Mladosti (VIDEO)

Poznati glumac zove Delije.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova igraju meč 28. kola Mozzart bet Superlige, klub sa Marakane je još jednim spotom pozvao navijače na ovaj susret.

Naime, na snimku je poznati glumac Stevan Piale koji dobija poziv da igra u jednoj predstavi, ali je odbija zbog meča Crvene zvezde.

Sam spot možete pogledati u snimku ispod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Crveno-beli su na korak od odbrane titule šampiona države. Tim Miloša Milojevića ima 73 boda, što je 18 više od drugoplasiranog TSC-a iz Bačke Topole koji ima 55. Odmah zatim slede i Partizan sa 54, odnosno Čukarički sa 53, dok je tu i Vojvodina sa 47.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nastavlja se Super liga, Zvezda čeka Mladost GAT, Partizan u Novom Sadu

Izvor: Beta, 31.Mar.2023, 10:15

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, utakmicama 28. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Mladost GAT, a Partizan će u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine.Prve utakmice igraju se danas - od 17 časova Kolubara dočekuje Napredak, dok dva...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.