Igrao za Crvenu zvezdu, a sad bi i ZA PARTIZAN! Bek želi u Srbiju, ali mora da se ispuni JEDAN OD DVA uslova

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 21:25

Igrao za Crvenu zvezdu, a sad bi i ZA PARTIZAN! Bek želi u Srbiju, ali mora da se ispuni JEDAN OD DVA uslova

Nije bitno koja strana brda, samo da je brdo.

Nekadašnji košarkaš Mege i Crvene zvezde, Dilan Enis bio najbolji igrač Mursije u velikoj pobedi nad Real Madridom u domaćem šampionatu (73:61).

Enis je "kraljevskom klubu" spakovao 18 poena, a njegov tim popeo se na četvrto mesto.

- Iako Real nije imao neke igrače zbog povreda, utakmica je bila izuzetno teška. Vratili su se u jednom momentu, ali na kraju smo uspeli da dođemo do velike pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za naš tim. Iskren da budem nisam iznenađen. Kada igramo na našem terenu, možemo svakoga da pobedimo pa i ekipu kao što je Real koja zaista igra sjajno i u Evroligi što se vidi po rezultatim - rekao je Enis za Mozzart Sport.

Jamajčansko-američki bek je rođen u Kanadi, a ima i srpsko državljanstvo i u karijeri je nosio dresove Saragose, Andore, Monaka, Gran Kanarije i Galatasaraja. Pričao je i o tome da li bi se ponovo vratio u našu zemlju.

- Otkako sam napustio Srbiju, mislim da niko nije kontaktirao mog agenta da se vratim u Srbiju. U ovom momentu u mojoj karijeri vidim sebe samo u Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Naravno, mislim na klubove u Srbiji. Ne bih otklonio mogućnost da zaigram za jedan od ta dva tima u budućnosti, ali opet ponavljam, nije bilo bilo kakvih ozbiljnih ponuda - rekao je Dilan Enis.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.