Igrao je za Crvenu zvezdu, a danas u trenutku IZNERVIRAO I RASTUŽIO SRBE! Patnja ostaje posle ovog poteza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 18:37

Igrao je za Crvenu zvezdu, a danas u trenutku IZNERVIRAO I RASTUŽIO SRBE! Patnja ostaje posle ovog poteza (VIDEO)

Doneo je trijumf svojoj selekciji, dok mi moramo žaliti zbog Italije.

Rezultat koji ni najmanje nije išao na ruku srpskoj selekciji dogodio se u okršaju Portorika i Dominikanske republike na Mundobasketu. Naime, Portoriko je pobedio rezultatom 102:97 i tako zadržao šanse za prolaz dalje u četvrtfinale, dok Srbiji nije izvesno prvo mesto sve i da pobedi Dominikanu u sledećem susretu

Portoriko je imao dvocifrenu prednost u prvom poluvremenu, u trećoj deonici i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaostatak veći od deset, međutim u samom finišu uspeli su da reše pitanje pobednika.

Ključni momenat se verovatno odigrao u poslednjem minutu. Tad je prvo Džordž Kondit sjajno zaustavio rivala, da bi u tranziciji Džon Holand pogodio trojku za plus tri.

JOHN HOLLAND HITS THE CLUTCH THREE 🗡️#FIBAWC x #WinForPuertoRico 🇵🇷 pic.twitter.com/fPFgcgI20U

— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) September 1, 2023

Bivši košarkaš Crvene zvezde je tako održao svoj sastav u životu i u takmičenju, ali je u isto vreme i omeo Srbiju u nameri da u svojim rukama drži potencijalno prvo mesto.

U završnoj rundi grupe Srbija će protiv Dominikane tražiti prolaz dalje i navijaće za Portoriko protiv Italije. U slučaju da se oba rezultata poklope, naš tim bi okončao grupni deo takmičenja iznad ostalih i tako verovatno izbegao SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.