Igralo se Zvezdino dete! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igralo se Zvezdino dete! (VIDEO)

Crveno-beli sigurnom igrom deklasirali Dinamo Vranje u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije (5:0) uz tri gola Luke Adžića i tri asistencije Aleksandra Pešića

Igralo se dete kluba! Crvena zvezda se pobedom nad Dinamom iz Vranja rutinski plasirala u osminu finala Kupa Srbije, dok je Vladan Milojević dobio novog aduta za nastavak sezone! Nije lider Prve lige Srbije baš pravi reper, ali baš na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovakvim utakmicama se sitnim koracima prolazi ruta od velikog talenta do gotovog igrača. Tu misiju je ispunio krilni vezista Luka Adžić, pošto su, u dobrom delu prvog poluvremena solidni Vranjanci, "ubijeni" posle njegovog rafala: Crvena zvezda - Dinamo 5:0.

Meč odigran u vrlo neinspirativnom ambijentu, osam dana pre dolaska Arsenala, pamtiće se po het-triku Luke Adžića, posebno njegovom savršenom slobodnom udarcu koji je crveno-belima skratio muka i ubio viziju trenera gostiju Dragana Antića. Pravog, iskusnijeg saradnika Zvezdin klinac imao je u napadaču Aleksandru Pešiću. Drugi i treći Adžićev gol bili su preslikani kao pod indigom. Nekadašnji napadač Tuluza ga je u kontrama, posle izbegnutih ofsajd zamki, posluživao kao na tacni. Znajući da je instant slava u ovom trenutku potrebnija mladom krilu. I instant slava i samopouzdanje koje može da prositekne iz ovovečernjeg het- trika.

Pored Adžićevog učinka trenera Vladana Milojevića može da raduje opisani timski rad Aleksandra Pešića, koji je golgetersku apstinenciju presekao sa pogotkom i tri asistencije, pošto se u ulozi pakera našao i kada je namestio pogodak Slavoljubu Srniću za konačnih 5:0. Malobrojna publika na Marakani mogla je da vidi na delu i tinjedžera Luku Ilića.

Kao što se i očekivalo Vladan Milojević je dobrano promešao karte, pruživši luksuz standardnim prvotimcima da odmore još tri dana! Pred malim brojem gledalaca žiža interesovanja bila je usmerena ka letošnjoj akviziciji Mančester Sitija Luki Iliću. Kadetski reprezentativac Srbije našao se u startnoj postavi i zajedno sa Urošom Račićem i Nenadom Milijašem (ušao već u 10. minutu umesto povrđenog Rikardinja) činio trozubac na sredini terena. Bio je Ilić stegnut dobrim delom prvog poluvrema, "očepio" je kao kompletna ekipa Crvene zvezde tek posle vodećeg gola Luke Adžića.

Do tada crveno-beli nisu pokazali gotovo ništa. Trener Dinama Dragan Antić Recko može da bude ponosan na uvod utakmice. Udarcima sa distance Vranjanci su opomenuli kombinovanu postavu crveno-belih, stavili joj do znanja da će morati da se preznoje za lagan trijumf.

Posle lepotice Adžića sve je bilo lakše. Crveno-beli su rutinski završavali posao, dok je Dinamo padao na sitnicama. Znali su gosti dobro da se postave prilikom prekida, čak i da naprave sinhronizovane ofsajde zamke, ali je njihovoj pažnji u 44. minutu izmakao Aleksandar . Bio je to prvi pogodak rođenog Nišlije još od 13. avgusta, kada je pogodio mrežu Bačke. Čist benefit za Vladana Milojevića. Dok kraja poluvremena Pešić je zabeležio asistenciju, pošto je nesebično, posle odlične kontre, uposlio Luku Adžića da oplemeni večerašnji učinak.

Nastavak je bio nešto življi. Imali su i Vranjanci nekoliko opasnih napada. Do gola je došla Crvena zvezda. Opet je Pešić upisao asistenciju, a Luka Adžić gol. A za kraj i taj Srnićev pogodak, pošto je Pešić večeras delio lopte kao rukom.





CRVENA ZVEZDA - DINAMO VRANJE 5:0 (3:0)

/Adžić 25, 45+1, 60, Pešić 44, Srnić 76/

Stadion: Rajko Mitić;

Gledalaca: 1.500;

Sudija: Momčilo Marković (Beograd);

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Savić, Frimpong, Anđelković - Račić (od 65. Bainović), I. Ilić - Rikardinjo (od 10. Milijaš), Srnić, Adžić (od 72. Stojković) - Pešić

DINAMO VRANJE (4-4-2): Vesić - Stanković, Gašić, D. Stevanović, Nedeljković (od 46. Jeremić) - M. Stefanović, Milovanović, Okamijan, Stojković (od 66. Stošić) - Mladenović, Suraka.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SKUPO PLAĆENA POBEDA: Milojević otkrio stanje DVOJICE povređenih igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2017

Crvena zvezda trijumfom nad Dinamom (5:0) plasirala se u osminu finala Kupa Srbije...Duel Crvene zvezde i Dinama iz Vranja (5:0) u Kupu Srbije osim rapsodije crveno-belih, obeležili su i u povrede. Meč su ranije napustili zvezdini stranci Rikardinjo i Abraham Frimpong...KUP SRBIJE: Zvezda sa pola gasa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.