Igrala se Zvezda, crveno-beli brojali do deset...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrala se Zvezda, crveno-beli brojali do deset...

Srpski vicešampion u trećoj kontrolnoj utakmici u Sloveniji savladao Zarju – 10:2

A za kraj priprema u Sloveniji – lakši trening! Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su i u trećoj kontrolnoj utakmici, a posle Ankarana i Kopra ceh je platila slabašna italijanska ekipa Zarje – 10:2.

Bio je ovo za lidera Superlige lakši trening, pošto se posle nekoliko minuta videlo da Italijani ne mogu da pariraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << četi iz Beograda. Zvezda je suviše lako stvarala šanse i još lakše davala golove. Na poluvremenu je već bilo 6:0 za srpskog vicešampiona.

Seriju pogodaka po teškom terenu otvorio je Marko Grujić nakon što je posle kornera loptu sproveo glavom u mrežu. Imao je još nekoliko solidnih pokušaja novi fudbaler Liverpula, pa je tako zaslužio aplauz posle pogođene prečke sa 30 metara.

Bio je ovo meč za nabijanje samopouzdanja. Mrežu Zarje pogađali su Srnić (2), Vijeira (3) i Plavšić, Sikimić (2), Nikola Jovanović. Stručni štab crveno-belih ponovo nije mnogo eksprerimentisao, pa je na teren od prvog minuta izašla možda i najjača postava: Supić – Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez – Donald, V. Jovanović, Grujić, Plavšić, Srnić –i Vijeira.

U nastavku su još igrali Vićić, Ristić, Jovanović, L. Ilić, Sikimić, Jović

Crveno-beli se danas vraćaju u Beograd, a od prvog februara njihova destinacija biće Kipar.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.