Igrač Efesa je potezom pre ulaska u tunel mogao samo da oseti bes Zvezdinih navijača! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Efesa je potezom pre ulaska u tunel mogao samo da oseti bes Zvezdinih navijača! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Košarkaši Efesa prekinuli su pobedničku seriju Crvene zvezde, savladavši je u "Pioniru" u okviru 21. kola Evrolige rezultatom 86:72.

Na kraju utakmice, navijači su očekivano zviždali turskoj ekipi, međutim jedan gest je posebno iznervirao navijače.

Odmah nakon što je Dejan Radonjić izrazio zahvalnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za podršku sa podignutim rukama i ušao u tunel, za njima su krenuli košarkaši gostujuće ekipe, a Tomas Ertel je podigao pesnicu i isplazio se, gledajući ka tribinama.

Taj postupak je mogao samo da izazove više zvižduka...

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

EVROLIGA OTCEPILA KOSOVO: Spot koji je potpuno razočarao Srbiju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2017, 14:26

Evroliga je jednim detaljem u svojoj najavi utakmice Crvene zvezde i Anadolu Efesa razočarala navijače u Srbiji...U jednom delu kratkog spota, prikazana je mapa Srbije, sa jasnim granicama sa Kosovom i Metohijom...To se vidi na 2.14 priloženog snimka.....Printskrin: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL..Podsećamo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.