Izvor: B92, 19.Nov.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ignjatijević: "Neće biti lako"

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Ignjatijević ocenio je da će njegova ekipa u duelu sa Borcem u 13. kolu Superlige imati mnogo teži zadatak nego u Kupu Srbije.

Tada su 'crveno-beli' istog protivnika deklasirali sa 4:0. "Drugačija su to takmičenja, sasvim različite utakmice. Ne može to da se poredi. Neće nam biti nimalo lako", rekao je Ignjatijević na konferenciji za novinare pred nedeljnu utakmicu u Beogradu.

"Borac je iskusna ekipa, dugo su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajedno, koncetrisani pre svega na odbranu svog gola. Ali mi posle tri uzastopne pobede imamo više samopouzdanja, a znamo i cilj da u poslednja tri kola jesenjeg dela prvenstva osvojimo devet bodova", dodao je Zvezdin levi bek.

Ignjatijević je priznao da crveno-beli ne igraju na očekivanom nivou, ali je istakao da je najbitnije da se pobeđuje, makar i uz loše partije.

"Kritike na račun naše forme svakako ne prijaju, ali gledaju se bodovi i tabela. Ako moram da biram između bodova i dobrih igara biram bodove. Nije sve uvek idealno, iako se nadam da ćemo u narednom periodu početi i da igramo bolje", kazao je Ignjatijević.

Zvezda će protiv Borca igrati bez Pavla Ninkova i Stevan Reljića, koji će meč sa Čačanima propustiti zbog kartona.

"Biće teško, ali svi smo spremni da igramo kako treba i uzmemo ta tri boda", naglasio je zadnji vezni Zvezde Savio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.