Idemo da uživamo na meču u Beogradu

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 11:10

"Idemo da uživamo na meču u Beogradu"

Košarkaši Splita u 26. kolu ABA lige gostuju Crvenoj zvezdi u ponedeljak.

Meč se igra u hali "Aleksandar Nikolić" od 20 sati.

“Idemo da uživamo u toj utakmici, da odigramo najbolje što možemo. Oni su u vrhunskoj formi u poslednje vreme, mi ćemo se pokušati da se predstavimo u lepom svetlu kao što je to bilo i velikim delom sezone. Verovatno ćemo biti bez nekih igrača, koji vuku povrede već nekoliko kola. Svi momci koji budu u ekipi odigraće najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što mogu. Igraćemo utakmicu kao i svaku drugu, igraćemo na rezultat", rekao je Srđan Subotić, trener Splita.

Košarkaš Splićana Josip Jukić veruje u iznenađenje.

“Daćemo sve od sebe, nikad se zna kako će se stvari na parketu da se razvijaju. Svesni smo kvaliteta našeg protivnika, ali ove sezone u ABA ligi igramo stvarno dobro i nema razloga da to ne ponovimo u Beogradu", poručio je Jukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Partizan je najteža moguća utakmica na domaćem parketu"

Izvor: B92, 16.Apr.2023

Košarkaši Zadra u ponedeljak dočekuju beogradski Partizan na svom parketu...Meč u dvorani "Krešimir Ćosić" igra se od 18 sati..."Partizan je najteža moguća utakmica na domaćem parketu. Nakon meča sa Splitom, nema se mnogo vremena. Daanas ćemo napraviti regeneracijski trening, sutra ujutro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.