Idealni tim Superlige: Večiti dominantni, Medojević najperspektivniji

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Maj.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealni tim Superlige: Večiti dominantni, Medojević najperspektivniji

Treneri klubova Super lige Srbije izabrali su najbolji tim prvenstva u kome su po četiri igrača Partizana i Crvene zvezde, dvojica iz Vojvodine i golman OFK Beograda.

Tim predvodi čuvar mreže Romantičara Bojan Šaranov, a tu su i prvotimci Partizana: Stefan Savić, Radosav Petrović, Stefan Babović i Ivica Iliev. U timu su i četvorica igrača Zvezde Pavle Ninkov, Duško Tošić, Evandro i Andrija Kaluđerović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Među najboljima su i igrači Vojvodine Abubakar Oumaru i Slobodan Medojević.
Za najperspektivnijeg igrača proglašen je Medojević iz Vojvodine, kome je nagradu uručio selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon.
Selektor Petrović rekao je da mu je drago što u domaćoj ligi ima veoma kvalitetnih igrača:
 – Drago mi je zbog Medojevića, a u našoj ligi imamo još dosta dobrih mladih fudbalera. Želim im da prođu prvo kroz mladu reprezentaciju, a onda i kroz A selekciju – kazao je Petrović i čestitao fudbalerima Partizana na osvajanju titule prvaka države i nacionalnom kupu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.