Ibanjez nestrpljiv: Nadam se da ću biti spreman da zaigram od starta!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez nestrpljiv: Nadam se da ću biti spreman da zaigram od starta!

Argentinac kuburi sa povredom na početku sezone, ali veruje da će već u narednom kolu moći da bude starter

Tri kola turskog prvenstva i 19 minuta na terenu. Povreda je sprečila bivšeg levog beka Crvene zvezde Luča Ibanjeza da ostvari znatno veću minutažu na startu sezone u dresu Trabzonspora, ali je sada konačno spreman da maksimalno odgovori na obaveze koje će pred njega staviti trener turskog kluba Ersun Janal.

Ibanjez se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << polako prilagođava na nove uslove žitvota u novoj zemlji i novom klubu.

"Evo me u Turskoj, još sam u hotelu, ali uskoro ću se useliti u stan. Pronašao sam već mesto gde ćemo živeti, ali čekam da mi klub sredi pokućstvo, trebalo bi sve biti gotovo za deset dana. Mora!", rekao je Argentinac za Indeks.

Trabzon posled tri kola zauzima 13. mesto, što sigurno ne zadovoljava apetite kluba.

"Odlično su me primili, ali nismo dobro krenuli u prvenstvo, dobili smo jednu, pa dve izgubili. Nisam baš igrao, ušao sam u dvaput, ali imam problema s aduktorom. Nadam se da ću u idućem kolu biti spreman da zaigram od prvog minuta", kaže Ibanjez.

Njegov bivši klub Dinamo sutra se sastaje Lionom, protiv koja je prošli put 2011. godine u dve utakmice primio devet golova, od čega sedam u Zagrebu (1:7). Ibanjez je tada nosio dres Modrih.

"Nemam baš dobra iskustva sa tim klubom. Kod kuće smo dobili strašnu 'porciju', ali Leko nam je isključen nakon pola sata i to je dosta uticalo na rezultat, a u gostima nismo bili tako loši. Ipak, Lion je tada bio jak, igrali su Loris, Gomis, sjajni igrači. Nama je tada bilo teže. Dinamo 20 godina nije igrao Ligu šampiona i niko od nas nije imao iskustva. Pojedini današnji igrači su već iskusili utakmice na tom nivou i mogu da pomognu mlađim igračima sa savetima. Mi ih nismo imali toliko", rekao je između ostalog Ibanjez.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.