Ibanjes promovisan u Grafičaru: Nadam se opet Marakani

Izvor: B92, 07.Jul.2021, 18:57

Ibanjes promovisan u Grafičaru: Nadam se opet "Marakani"

Grafičar, filijala Crvene zvezde, doveo je veliko pojačanje.

Bivši fudbaler zagrebačkog Dinama i Crvene zvezde Luis Ibanjes potpisao je ugovor sa prvoligašem sa Senjaka.

Ibranjes je predstavljen u Grafičaru.

"Osetio sam želju kluba da dođem, nema lepše kada ideš tamo gde te cene i vole. Od prvog dana kada sam pričao sa Anđelkovićem (Dušan prim. aut), preneo mi je šta misli i želi, a meni je potreban ovakav klub da se vratim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svoj nivo. Drago mi je što mogu da pomognem mlađima svojim iskustvom", rekao je Ibanjes.

Spekulisalo se da je Ibanjesu Grafičar usputna stanica do povratka u Zvezdu.

"Ne, došao sam gde sam potpisao. Od prvog dana moram da dam za sebe, ostalo će doći sve od sebe. Nadam se da ću dugo biti ovde", rekao je Ibanjes i poželeo da ponovo igra na "Marakani" kao domaćin sa Grafičarom.

Predsednik kluba Slobodan Govederica izrazio je zadovoljstvo dolaskom levog beka iz Argentine.

"Čast nam je što je Ibanjes došao kod nas. Njegova uloga je da pristupom i karaterom da pomogne saigračima da se formiraju. Cilj Grafičara nije Superliga po svaku cenu, ali Ibanjezov dolazak mnogo znači i mladi igrači imaće dosta toga da nauče", dodao je Govedarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.