IZNUĐENO REŠENJE: Evo ko će biti rezervni golman Crvene zvezde u Novom Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 10:55

IZNUĐENO REŠENJE: Evo ko će biti rezervni golman Crvene zvezde u Novom Pazaru

Moralo je tako.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju će gostovati u Novom Pazaru u okviru 11. kola Superlige Srbije. U takmičarskoj ekipi trenutno nema dvojicu golmana, Milana Borjana i Miloša Gordića. Kapitenu je potreban duži odmor i pod znakom pitanja je i za meč sa Ludogorecom.

Danas već u 13.30 počinje superderbi dva, u ovom trenutku, najbolja engleska tima, duel između šampiona Evrope i prvaka Premijer lige. Čelsi čeka Mančester Siti - kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << keca je 2,80, iks je 3,00, a dvojka 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

Mlađi kolega nije još fit, ali je, naravno, potrebna rezerva Zoranu Popoviću, koji će biti "jedinica" protiv Novog Pazara.

Razmatra se da rešenje na klupi bude Stefan Marinković, koji je već trenirao sa najboljim timom, tokom septembarske pauze. Upoznat je sa zahtevima i realno je da bude deo ekipe. Iznuđeno, ali očekivano rešenje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga golmana Milana Borjana
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.