IZNENAĐENJE NA STARTU: Stanković obelodanio promenu plana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 10:25

IZNENAĐENJE NA STARTU: Stanković obelodanio promenu plana!

Okupili se crveno-beli.

Crvena zvezda počinje pripreme za narednu sezonu. Prozivka je obavljena danas u 10 časova, a trener crveno-belih Dejan Stanković govorio je o planu i programu rada.

Juve je skoro sigurno stari-novi šampion Italije, Atalanta će opet u Ligu šampiona, pa je večerašnji (21.45) meč prilika za uživanje u sjajnom fudbalu koji igraju ove dve ekipe. Kvota na 3+ je 1,50, GG3+ je 1,80, dok je kec 2,00, a dvojka 3,60. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Juventus – Atalanta.

- Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao. Imali smo lep odmor, igrači su iščistili glavu i došli su orni i spremni da uđemo u pripreme od kojih dosta zavisi. Znamo ciljeve, pred nama je već prvog avgusta početak prvenstva, a onda čekamo ishode u Ligi šampiona. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da krenemo s radom, po prirodi sam realista, ali i veliki optimista - rekao je Stanković

- Žrtvovali smo par dana priprema kako bi dobili par dana odmora. Oni su pravi profesionalci i radili su poslednjih sedam dana. Pripreme će biti jake, kao što su bile i prošle godine - dodao je šef stručnog štaba  crveno-belih.

Trener Zvezde ističe da je došlo do promene plana u vezi priprema i da ekipa neće ići u Vrnjačku Banju, već će svih šesnaest dana biti na Divčibarima.

- Nećemo ići u Vrnjačku Banju, na Divčibarima ćemo biti sve vreme. Od 11. do 27. ćemo biti na Divčibarima. Drago mi je što ostajem u Srbiji, 28. ćemo igrati pripremnu utakmicu na Marakani - zaključio je Dejan Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U KANDŽAMA KORONE: Vujadin je mislio da se IZLEČIO, a onda se vratio na Kipar, šok i NEVERICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020

Došao na pripreme...Pre nekoliko dana se pojavila vest da je Vujadin Savić pobedio koronovirus, a sada imamo nove momente...Naime, srpski štoper je otputovao na Kipar i priključio se svom APOEL-u, a tamo je testiran na koronu i imao je pozitivan rezultat...Juve je skoro sigurno stari-novi šampion...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.