Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADNA POSETA: I kad Delije nisu tu, Zvezda ima navijače! (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde imali su publiku na treningu.

Crveno-beli su danas odradili jedan od poslednjih treninga na pripremama na Kipru i do povratka u Beograd više neće imati kontrolne utakmice. 
Na danšnjem treningu fudbaleri Crvene zvezde su imali publiku. Naime, u pitanju su nekolicina navijača Olimpijakosa koji došli da pruže podršku izabranicima Miodraga Božovića.
Poznato je da navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << oba kluba gaje posebne odnose i shodno tome pristalice grčkog kluba su došle da gledaju “braću”
 
 
Današnjem treninigu crveno-belih prisustvovali su i navijači Olimpijakosa iz Pafosa. #fkcz #pripremeFKCZ pic.twitter.com/LkJ4QLoxHQ
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) February 10, 2016

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.