Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA SCENE: Zabeleženi svi detalji dolaska Pešića u Zvezdu, napadač imao specijalnu poruku za navijače (VIDEO)

Kamera ‘Zvezda TV’ je danas bila uz novog napadača crveno-belih tokom obavljana poslednjih dužnosti pred potpisivanje ugovora.

Dugo su navijači čekali ovaj dan kada je Aleksandar Pešić postao igrač Crvene zvezde.
Po ugledu na mnoge evropske klubove, ekipa televizije Crvene zvezde je tokom celog dana bila uz novog igrača na obavljanju lekarskih pregleda i svega što prethodi potpisivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ugovora. Nekoliko dana medijskog najavljivanja je prethodilo završnom činu i dolasku Pešića u Ljutice Bogdana na potpisivanje papira.
Ono što je posebno upućeno pristalicama crveno-belih, jeste izjava u kojoj je napadač rekao da do sada nikada nije došao u neki veći klub.
– Ne volim da pričam o sebi, ali ono što mogu da kažem jeste da ću dati 100 odsto i na terenu i na treningu, mislim da će navijači i ljudi u klubu biti zadovoljni. Naravno i ja, međuostalom poručio je Aleksandar Pešić.

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)
The post IZA SCENE: Zabeleženi svi detalji dolaska Pešića u Zvezdu, napadač imao specijalnu poruku za navijače (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.