IVANOVIĆ: Zadovoljan sam određenim periodima naše igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 21:30

IVANOVIĆ: Zadovoljan sam određenim periodima naše igre

Crvena zvezda slavila u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

Košarkaši Crvene zvezde savladal isu u odloženom meču trećeg kola ABA lige ekipu Cedevita Olimpije u Ljubljani sa 84:70 u meču koji nije imao rezultatski značaj pošto oba tima već znaju rivale u plej-ofu regionalnog takmičenja. Trener crveno-belih Duško Ivanović bio je zadovoljan pobedom i nekim segmentima igre, ali i zabrinut zbog nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari.

 - Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i za nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve. Izuzetno sam zadovoljan sa određenim periodima naše igre, ali i sa druge strane zabrinut zbog nekih drugih stvari. Nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu, ali dobro, imamo još nekoliko dan da spremimo dobro za početak plej-ofa - rekao je Ivanović posle meča.

Pošto se posle dužeg vremena vratio u regionalnu košarku, Duško Ivanović je ocenio i kvalitet takmičenja u ABA ligi u odnosu na špansku ligu gde je radio pre dolaska u Crvenu zvezdu.

 - Španska liga je jedna od najjačih, odmah posle Evrolige sigurno. Mislim da je teško igrati ABA ligu, jer su ekipe pune talentovanih igrača i sve ekipe imaju karakter. Nije lako igrati, ja sam prijatno iznenađen kvalitetom - rekao je trener Zvezde.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.