IVANIĆ JE IZDAJNIK: Navijači Crne Gore ne žele fudbalera Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 14:25

IVANIĆ JE IZDAJNIK: Navijači Crne Gore ne žele fudbalera Crvene zvezde

Oštro saopštenje.

Novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki planira da vrati u naionalni tim Mirka Ivanića.

Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih ne igra za “sokolove” od 2019. godine i meča sa takozvanim Kosovom, kada je odbio da igra protiv lažne države, kao i tadađšnji bek Crvene zvezde Filip Stojković.

Takođe, Ljubiša Tumbaković nije želeo da sedi na klupi Crne Gore u toj utakmici kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Evropsko prvenstvo, pa je smenjen.

- Povodom glasina koje su se pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog povratka Ivanića u našu reprezentaciju dužnost nam je da javno iskažemo svoj stav. Do sada se nijednom selektoru nismo mešali u odluke, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema! Svako odgovara za svoje odluke, a naš stav je jasan – “izdajnik jednom, izdajnik za vazda” – navodi se u saopštenju navijačke grupe “Ultra Crna Gora” .
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.