ISTORIJA JE ISPISANA: Crvena zvezda posle penala OSVOJILA Kup Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 00:08

ISTORIJA JE ISPISANA: Crvena zvezda posle penala OSVOJILA Kup Srbije!

Velika pobeda...

Ispisana je još jedna stranica istorije Crvene zvezde. Rukometašice ovog kluba su osvojile prvi pehar, jer su u finalu Kupa Srbije u Inđiji savladale Železničar iz ovog grada posle penala sa 32:30.

Crveno-bele su pre toga u polufinalu savladale dosadašnjeg pobednika ovog takmičenja Jagodinu. Na klupi Zvezde sedi Saša Bošković, koji je 2013. vodio reprezentaciju Srbije do srebra na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

Posle 60 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultat je bio 26:26. Crveno-bele su potom bile uspešnije posle izvođenja penala. Kapiten Aleksandra Stamenić je postigla osam pogodaka i proglašena je za MVP ovog takmičenja.

CRVENA ZVEZDA OSVAJAČ KUPA SRBIJE 2024 🏆

U fantastičnoj finalnoj utakmici, crveno-bele savladale su Železničar posle boljeg izvođenja sedmeraca i tako osvojile prvi trofej u istoriji 🥳

Za najbolju igračicu proglašena je srpska reprezentativka Aleksandra Stamenić ©️🇷🇸👏 pic.twitter.com/Wnk7nXsxIn

— Serbian Handball Federation (@rssrbije) February 24, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.