IPAK NEĆE BITI KOMPLETNA: Crvena zvezda protiv Rada bez dva igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 16:44

IPAK NEĆE BITI KOMPLETNA: Crvena zvezda protiv Rada bez dva igrača (FOTO)

Utakmica na Banjici igra se sutra od 19.30.

Fudbaleri Crvene zvezde u 27. kolu Superlige Srbije gostovaće na Banjici protiv Rada i na toj utakmici imaju priliku da overe titulu, treću uzastopnu, pošto imaju 11 bodova više od Partizana, četiri kola pre kraja šampionata.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije imao kadrovskih problema pred ovaj meč, ali će dva igrača ipak preskočiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel protiv Rada, pa u timu neće biti Miloša Vulića i Seku Sanoga.

 - Vulić je imao intervenciju na zubima. Isto tako ćemo da poštedimo Sanoga. Njegovo telo se namešta, imao je dugu pauzu i nećemo da rizikujemo - jasan je Dejan Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA GOSTUJE NA BANJICI, STANKOVIĆ SPREMAN: Mnogo smo se uželeli fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Meč se sutra igra od 19.30...Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.30 u okviru 27. kola Superlige Srbije gostuju Radu na Banjici i imaju priliku da overe osvajanje treće uzastopne titule. Biće to prva zvanična utakmcia crveno-belih od izbijanja pandemije korona virusa, a trener kluba iz Ljutice Bogdana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.