INFORMACIJE IZ CRVENE ZVEZDE: Obaveštenje za navijače pred Čukarički

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 14:03

INFORMACIJE IZ CRVENE ZVEZDE: Obaveštenje za navijače pred Čukarički

Crveno-beli od 16 časova dočekuju Brđane.

Crvena zvezda apeluje na sve navijače, da usled velikog interesovanja na vreme dođu na stadion “Rajko Mitić” i obezbede svoje pakete ulaznica za meč sa Čukaričkim i predstojeći 172. večiti derbi.

Crveno-beli podsećaju zvezdaše da sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, automatski stiču pravo da im ulaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista. Paketi karata za meč sa Čukaričkim i 172. večiti derbi su dostupni ONLAJN, kao i na blagajnama do početka današnje utakmice, odnosno 16 časova. Cene karata su 500 dinara za sever, 700 za istok, 1.000 dinara za zapad i 1.800 dinara za Tribinu Siniša Mihajlović.

Takođe, svi mališani starosti do 14 godina imaju pravo da besplatno prisustvuju duelu između Crvene zvezde i Čukaričkog na istočnoj strani stadiona, uz pratnju jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.