IMA NADE? Zvezda povukla poslednji potez, da li će biti NAVIJAČA protiv Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 13:24

IMA NADE? Zvezda povukla poslednji potez, da li će biti NAVIJAČA protiv Milana

UEFA rekla svoje.

Da li će biti navijača na utakmici Crvena zvezda-Milan? Realno, teško, ali se na Marakani još uvek nadaju. Rukovodstvo srpskog šampiona povuklo je još jedan potez u nadi da će imati kakvu-takvu podršku na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli su poslali dopis u kome se navodi da bi na ovom meču moglo da bude 4.700 ljudi koji su kupili sezonskog ulaznicu i da bi u tom slučaju bilo moguće da se poštuju apsolutno sve epidemiološke mere. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kao što je već u nekoliko navrata objašnjeno među njima su merenje temperature prilikom ulaska na stadion, obavezno nošenje maske na samom stadionu, kao i održavanje distance.

Najviše vlasnika sezonskih ulaznica ima na severnoj tribini, oko 2.500, dok je 2.300 “sezonaca” raspoređeno na Istok, Zapad i lože.

Podsetimo, UEFA je dozvolila da stadion bude napunjen do 30% maksimalnog kapaciteta, ali odluka isključivo zavisi od medicinskog dela Kriznog štaba i njihove dozvole. U Zvezdi očekuju da će konačnu odluku dobiti u ponedeljak.

Pre spektakla s Milanom, Zvezda danas (15.30) gostuje Radničkom u Nišu, gde je u poslednje vreme redovno pobeđivala. I sada je veliki favorit - kvota na dvojku je 1,38, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Zvezda.

Utakmica između Crvene zvezde i Milana zakazana je za četvrtak, 18. februar sa početkom u 18:55.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda traži da protiv Milana prisustvuje 15.000 gledalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2021, 12:36

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je danas pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sa molbom da razmotri mogućnost organizacije utakmice u četvrtak protiv Milana u Ligi Evrope, sa 15.000 navijača na tribinama, što je 30 posto ukupnog kapaciteta stadiona..."FK Crvena zvezda je spreman da organizuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.