IDU U NIŠ NA DERBI: Milojević opet ima isti problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDU U NIŠ NA DERBI: Milojević opet ima isti problem

Utakmica na "Čairu" će biti odigrana u subotu.

Fudbaleri Crvene zvezde su u sredu pobedili TSC iz Bačke Palanke u Kupu Srbije (više pročitajte OVDE), a za subotu je zakazana nova utakmica, ovog puta u Superligi Srbije. U subotu (19.00, TV Arena sport) ekipa Vladana Milojevića gostovaće drugoplasiranom Radničkom (šta je rekao Nenad Lalatović pročitajte OVDE).

U uvodnom obraćanju, šef struke crveno-belih pohvalio je protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Čeka nas nastavak prvenstva posle pauze, derbi. Igraćemo protiv Radničkog koji je pretendent i koji ima kontinuitet i cilj izlaska u Evropu. Ove godine su pojačani. Imaju dobre ambicije, rukovodstvo, odličan stručni štab, na čelu sa Lalom, koji je jedan od najboljih trenera u Srbiji i sa igračkim kadrom koji je prava takmičarska ekipa. Apsolutno zaslužuju poziciju na kojoj se nalaze i sama činjenica da igraju dve ekipe koje su u vrhu tabele sigurno će daju preduslov za dobru utakmicu. Nišlije će da popune stadion, tako da očekujem jako zanimljivu i dobru utakmicu. Spremaćemo se kao i do sada - rekao je Milojević koji će imati velikih problema prilikom sastavljanja ekipe.

Razlog su povrede.

- Ne mogu u ovom trenutku da vam kažem ništa, imamo dosta dilema, imamo igrača koji nisu bili tu, možda će neki da se vrate... Pred trening ću imati sastanak sa doktorom, u toku dana ćete sigurno znati više.

Kada se završi duel sa Radničkim, sve misli će biti okrenute ka Ligi šampiona, odnosno gostovanju Napoliju u Ligi šampiona.

- Mi ne možemo da biramo. Iskreno, nikada nisam birao protivnike, vi to znate, ja sam više zabrinut zbog zdravlja. Svaki put sam tužan kad vidim igrače koji nisu u trenažnom procesu i više razmišljam o tome. Utakmica kao utakmica, sve su utakmice teške, pogotovo ako je derbi, jer su još intenzivnije, zahtevnije.

Na kraju konferencije, Milojević je prokomentarisao i izjavu predsednika Radničkog, Ivice Tončeva, odnosno najavu napada na titulu. Odgovor je bio diplomatski.

- Rekao sam i u uvodu da je Radnički veoma dobra ekipa. Sama činjenica da je dovođenjem dobrih pojačanja i Lalatovića govore o njihovim ambicijama. Svaki klub ima svoje ambicije, a grad Niš kao Niš, mnogo vole Radnički, ali je dobro da ima što više takvih ekipa i sigurno da će da donese boljitku srpskog fudbala - zaključio je Milojević

Uoči meča 17. kola Zvezda ima 46, a Radnički 37 bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milojević: Brine me samo zdravlje igrača, ali nema kukanja

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2018

Filip Stojković, Vujadin Savić, Milan Pavkov, Dušan Jovančić.. Ozbiljni kadrovski problemi za Vladana Milojevića uoči subotnjeg derbija u Nišu (19.00, TV Arena Sport 1) u 17. kolu Superlige. A jedan na drugog udariće dva prvoplasirana tima šampionata Srbije. “Imam dileme po pitanju tima koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.