IDEJA PREDSEDNIKA VOJVODINE: Turnir u čast Siniše Mihajlovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 15:22

IDEJA PREDSEDNIKA VOJVODINE: Turnir u čast Siniše Mihajlovića

Još jedan omaž velikom igraču?

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić izneo je predlog da se u Beogradu i Novom Sadu tradicionalno održava turnir u čast Siniše Mihajlovića.

Lale u subotu od 16 časova gostuju Crvenoj zvezdi, a taj meč biće odigran u čast legendarnog Mihe.

- Mi razmišljamo o jednom turniru, to će biti tema razgovora sa upravom Zvezde, gde bismo voleli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da Zvezda i Vojvodina budu domaćini turnira, i to seniorskih ekipa, gde bi učestvovali i svi klubovi u kojima je Siniša igrao. Da to postane tradicionalni turnir, da se jedna grupa igra u Beogradu, jedna u Novom Sadu i finale jedne godine u Beogradu, a jedne u Novom Sadu. Da na taj način čuvamo lik i delo - rekao je Zbiljić za "Telegraf".

Mi ćemo i na prvoj našoj utakmici gde smo domaćini posle smrti Siniše Mihajlovića posvetiti njemu tu utakmicu, ovde protiv Kolubare. Naravno, sada je derbi, pa to privlači više pažnje, ali gledaćemo da i ovde našim sugrađanima što više približimo takvog jednog igrača koji je igrao za Vojvodinu i iskreno voleo Vojvodinu, to jesu potezi koji vraćaju ljude na stadion.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.