Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBANJEZ TRAŽI KAMATU: Argentinac našao dobru stranu u nedobijanju plata

Junak pobede Crvene zvezde protiv niškog radničkog u meču 17. kola Superlige Srbije Luis Ibanjez imao je zanimljivo zapažanje kada je u pitanju finansijska situacija u klubu.

– Kad je novac u pitanju, on je negde na drugom mestu u našim glavama, iako živimo od njega. Dobijamo premije, pa se nekako krpimo, a ove plate i rate nam dođu ko štednja u banci. Da novac dobijamo redovno, više bismo trošili. Jedino ne znam da li da od kluba tražimo kamatu na oročenu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << štednju. Šalim se, naravno, rekao je između ostalog Argentinac u izjavi za Večernje novosti.
Pored gola koji je priznat omaleni levi bek je još jednom zatresao mrežu domaćina, ali taj pogodak mu je poništen.
– Nisam igrao rukom, već ramenom. Sudija mi je objasnio da je svirao igranje rukom Srnića. E tada sam mislio da nema šasne da dam gol, ali eto, bog me nagradio, kao i tim. Jer, iskreno, dve nedelje se pričalo kako ćemo da se zaustavimo u Nišu. Svi jedva čekaju da padnemo, ali mi to ne damo. Jer, ja nikad nisam igrao u ovakvom timu: nismo plaćeni, nemamo mnogo toga, ali svi smo kao jedan, imamo čudo od atmosfere i igramo dobar fudbal. A za to je veoma zaslužan i Miodrag Božović. Naš trener je bog!
Jedan bivši fudbaler Crvene zvezde pohvalio se fotografijom na Instagramu svojom fizičkom spremom, jeste li videli?
The post IBANJEZ TRAŽI KAMATU: Argentinac našao dobru stranu u nedobijanju plata appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HIT - Zvezdini dugovi k'o ''štednja u banci''!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2015

U Crvenoj zvezdi vlada sjajna atmosfera i pored evidentnih finansijskih problema. Svi se nadaju da će narednog leta ući u tu Ligu šampiona i da će će od tog trenutka sve biti mnogo lakše....Tako razmišlja i Zvezdin junak iz Niša Luis Ibanjez, koji je u jučerašnjem derbiju protiv Radničkog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.