Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I treći huligan sa "krvavog derbija" odslužio kaznu

BEOGRAD - Hrvatski državljanin Jakov Podrug (24) koji je bio osuđen na pet mjeseci zatvora zbog nereda na fudbalskoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, odslužio je zatvorsku kaznu i pušten je na slobodu.

Splićanin je, podsjetimo, uhapšen sa još četvoricom navijača iz tog grada poslije 156. derbija, koji se igrao 12. decembra prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << godine, i od tada je bio iza rešetaka.

Poslije hapšenja, podsjetimo, oni su se branili ćutanjem ali su kasnije ipak odlučili da priznaju krivicu i sklope sporazume sa tužilaštvom.

Osim zatvorske kazne, njima je tada izrečena i mjera zabrane ulaska u Srbiju. Jakov Podrug, neće smjeti da ulazi u Srbiju u narednih pet godina.

Podsjetimo, huligani su osuđeni na kazne od četiri do šest mjeseci zatvora. Prije Podruga, još dvojica njih su odslužila kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici.

(Kurir.rs)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.