I pored eliminacije, Milojević ponosan

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I pored eliminacije, Milojević ponosan

Posle 25 godina Crvena zvezda je igrala u drugom delu sezone u Evropi. I pored eliminacije od CSKA trener crveno-belih Vladan Milojević nije bio neraspoložen posle meča.

- Zadovoljan sam sezonom. Dosta dobro smo odigrali u Evropi, ponosan sam na igrače i klub da smo se vratili na veliku scenu. Ovo je bio iskorak da se vratimo među evropske velikane i samo početak vraćanja našeg kluba na pravi put. Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << armiju navijača, imali smo i najveći prosek gledanosti u Ligi Evrope - rekao je Milojević posle meča i dodao:

- Imali smo veliku želju da prođemo, dali smo sve od sebe. Bilo je dosta emocija posle meča u svlačionici, želeli smo da prođemo, ali... To je fudbal. Ja sam uvek uz svoje igrače i oni su najbolji.

Zvezda se sada okreće šampionatu gde brani veliku prednost u odnosu na Partizan.

- Igrači su živa bića, prorade emocije, treba biti veliki i u porazu. Treba se okrenuti novim utakmicama, drugim ciljevima - zaključio je Milojević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.