I Zvezda okrenula, slalom Petkovića, majstorije Ristića! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Zvezda okrenula, ''slalom'' Petkovića, majstorije Ristića! (video)

Ne predaje se Zvezda u trci za titulu, prva pobeda pod vođstvom novog trenera Boška Đurovskog. Golčina Mihaila Ristića, prelep gol postigao je i Marko Petković, a u finišu se dogodila i jedna nesvakidašnja situacija - sudija se izvinio gostima zbog greške.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su pred oko osam hiljada svojih navijača savladali lučansku Mladost ubedljivim rezultatom 4:1, iako je meč bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neizvestan sve do samog finiša i ulaska raspoloženog Ristića.

Poveli su gosti u 25. minutu meča, kada je Tumbasević centrirao iskosa sa desne strane, lopta je odskočila ispred golmana Kahrimana i prevarila ga - 0:1!

Crveno-beli su, naravno, napadali u pokušaju da što pre izjednače, prilike su propuštali Plavšić i Kanga, a u 45. minutu odličan centaršut Anđelkovića sa leve strane, Boaći se lepo okrenuo i pogodio mrežu - 1:1.

Na preokret se čekalo još šest minuta u nastavku meča, kada je Marko Petković napravio ''slalom'' kroz odbranu Mladosti i onda savladao golmana Rosića, iskosa sa desne strane - 2:1.

Na ulasku u finiš meča, gosti su protestovali kod pomoćnog sudije Šutulovića, jer je dosudio nepostojeći ofsajd Saše Jovanovića, a arbitar im se izvinio zbog ove greške, što se jasno moglo čuti i u TV prenosu.

Samo par minuta kasnije, Mihailo Ristić je rešio sve dileme, prelepim pogotkom sa nekih 18 metara u 86. minutu, da bi odmah potom i asistirao za Milića, koji postavlja konačnih 4:1!

Crvena zvezda se ovim trijumfom vratila na tri boda zaostatka za vodećim Partizanom, dva kola pre kraja.

OVDE možete da vidite najzanimljivije detalje iz prvog poluvremena, a u prilogu su golovi iz drugih 45 minuta.

------ Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Delije ponosne na današnju igru Zvezde - Šta bi bilo da je Đurovski ranije došao? (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017

Iako su tokom prvog poluvremena mogle da se vide i prve kritike na račun novog trenera, pre svega zbog izbora golmana, posle meča Boško Đurovski dobija pregršt pohvala...Crvena zvezda se dugo mučila da slomi otpor Lučanaca, ali kada je to konačno uspela, u finišu meča viđena je lepršava igra,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.